Avantajele Incontestabile ale Farmaciilor OnlineEste din ce in ce mai "la moda" sa va faceti cumparaturile online, iar in cazul drogheriilor si al farmaciilor, este mai mult decat un trend, este o solutie avantajoasa din foarte multe puncte de vedere. Pentru bunastarea bugetului dumneavoastra, ar trebui sa stiti ca, in ceea ce priveste cumparaturile de produse farmaceutice de pe internet, beneficiati de foarte multe plusuri pe care urmeaza sa vi le enumeram mai jos, pentru a va convinge ca alegand o farmacie online nu veti gresi absolut deloc, ci din contra aveti numai de castigat: Comandand online produse pentru ingrijire (suplimente alimentare, pastile de slabire, produse cosmetice, etc.) sau pentru diverse tratamente ce va sustin sanatatea, aveti, in primul rand, acces la o gama extrem de larga de produse, de la foarte multi furnizori. Intr-o farmacie sau drogherie normala de pe strada, nu se intampla acest lucru, fiecare dintre ele avand doar cativa colaboratori, iar dumneavoastra trebuind sa vizitati mai multe locuri pentru a gasi tot ceea ce va trebuie. Folosindu-va de internet pentru a comanda produsele de care aveti nevoie, nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta stocului insuficient sau a transportului. 


Stocurile sunt in permanenta complete iar transportul va este asigurat pana in fata usii, evitand astfel deplasarea, detaliu foarte important mai ales in cazul persoanelor cu diverse probleme locomotorii. Un alt avantaj este ca, puteti cumpara cu usurinta produse pentru oricine altcineva fara a mai face drumuri in plus. Comandati online, specificati adresa de livrare, platiti, iar produsele sunt livrate rapid, cu usurinta fara a mai fi nevoie de prezenta dumneavoastra la fata locului. Bineinteles, nu trebuie uitat nici aspectul preturilor practicate de o farmacie sau drogherie online ce sunt intotdeauna in avantajul clientilor. Pentru ca multe cheltuieli se reduc in lipsa unui spatiu special amenajat si a numerosilor angajati, firmele ce vand online, isi permit un adaos mult mai mic, ce se traduce prin produse mult mai ieftine. Si promotiile, apreciate si aflate la mare cautare sunt mai frecvente in cadrul magazinelor online, fapt ce, pe langa preturile avantajoase, va pot face sa iesiti de doua ori in castig.

Update, DiverseDragele mele, poate ati observat o mica intrerupere a activitatii mele pe blog, este justificata! Sunt in Paphos (Cipru), imi fac vacanta, timp pentru mine si gandurile mele. Este o vreme grozava aici, oameni foarte amabili, toti vorbitori de engleza, romani peste tot... Ma bucur si de ceva shopping, nu tocmai cu cap. Preturile aici sunt cam maricele, la cosmetice. Am gasit un singur supermarket care tinea tot felul de cosmetice la preturi acceptabile, oferte de 1+1. Chiar si asa parca nu m-am indurat sa ma rasfat. In plus, am avut grija sa car cu mine o cutie mare pentru cosmetice, de la Oriflame. Ori cu atat aer curat, vreme placuta cu soare, mare si privelisti frumoase, cosmeticele mi-au fost ultima preocupare.